Ontvang gratis tot 3 offertes voor Frankeermachine

Hoeveel post (brieven, aangetekende zendingen, pakjes) verstuurt u gemiddeld?
Minder dan 10 per dag
10 tot 50 per dag
50 tot 100 per dag
Meer dan 100 per dag
Heeft u reeds een frankeermachine?
Ja
Neen
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
U bent...
Adres (straat, nr., bus)
Postcode
Plaats
Land


frankeermachine offerte

Welke kosten zijn verbonden aan een frankeermachine?

Offertes: vergelijken  Rubriek: 2. Prijzen frankeermachine
Frankeersysteem

Een frankeermachine is boven alles een besparing. U krijgt korting op uw posttarief, verliest nooit meer postzegels en frankeert uw zendingen met het juiste tarief. Bij een frankeermachine komen ook een aantal kleine onderhoudskosten kijken. Hoe zwaar deze zullen worden voor uw bedrijf hangt af van het contract met de leverancier. Onderhoud is bijvoorbeeld vaak in het huur- of leasecontract inbegrepen.

  • Gebruik van het FOLLS-systeem
  • Inkt (zoals voor elke printer)
  • Opladen van de tarieven. Sommige machines hebben een nieuwe chip nodig wanneer de tarieven veranderen. Andere kunnen gewoon via een internetverbinding de tarieven aanpassen. Hou met dit verschil rekening wanneer je voor de ene of andere machine kiest.
  • Verandering van de reclame-afdruk: Met de meeste machines kan je ook een logo laten drukken naast de frankeerstempel. Indien je een nieuw logo gaat gebruiken en de stempel er dus anders moet uitzien kan dit betalend zijn.

Maar deze kosten blijven al bij al nog beperkt. Op korte en zeker op lange termijn is de keuze voor een frankeermachine een verstandige keuze. Een frankeermachine is werkelijk een investering die je snel terugverdient.


Op zoek naar een specialist in frankeer machines? Stuur hier uw aanvraag en ontvang snel tot 3 offertes van leveranciers. Deze offertedienst is volledig gratis en vrijblijvend.