Ontvang gratis tot 3 offertes voor Frankeermachine

Hoeveel post (brieven, aangetekende zendingen, pakjes) verstuurt u gemiddeld?
Minder dan 10 per dag
10 tot 50 per dag
50 tot 100 per dag
Meer dan 100 per dag
Heeft u reeds een frankeermachine?
Ja
Neen
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
U bent...
Adres (straat, nr., bus)
Postcode
Plaats
Land


frankeermachine offerte

Frankeermachine: Een snelle evolutie in het bedrijfsleven

Offertes: vergelijken  Rubriek: 1. Frankeermachine
Francotyp frankeermachine

De frankeermachine is uitgegroeid tot een onmisbaar instrument voor bedrijven, net zoals faxen en printers. Hoewel de eerste frankeermachine dateert uit de late 19e eeuw, wint dit apparaat snel aan terrein in grote bedrijven en overheden. Hoe kunnen we deze snelle evolutie verklaren?

De frankeermachine: een onmisbaar instrument

De aanvraag naar frankeermachines in bedrijven kent een stijgende evolutie en is te wijten aan verschillende factoren. Sterker nog, frankeermachines zijn belangrijk geworden door evolutie van bedrijven, postdiensten en frankeermachines zelf.

Bedrijven in lijn met de tijd

Bedrijven zijn gelijktijdig met de samenleving ontwikkeld. Samen met deze nieuwe sociale omgeving is er een nieuwe manier van werken ontstaan. De frankeermachine kon inspelen op deze nieuwe behoeften:

  • Beheer van de operationele processen (ontwerp van het te frankeren en verzending) bij communicatie vanuit het bedrijf of wanneer het bedrijf op zoek is naar nieuwe klanten.
  • Beheer van uitgaven in verband met postverwerking en verzendkosten.
  • Maximaliseren van de effectiviteit van de behandeling van post, tegelijkertijd het verlichten van werk van het personeel
  • Verbetering van de doorstroming van informatie naar verschillende doelgroepen (klanten, partners, prospects,…)

Postdienst in lijn met bedrijfsleven

Postdiensten hebben zich moeten aanpassen aan veranderingen in het bedrijf. Hiervoor heeft de post hun diensten moeten aanpassen. U kunt uw zendingen posten in een rode brievenbus van de post in een ronde envelop of afgeven in een postkantoor in de buurt. Momenteel biedt de post ook “Collect & Send” of Afhaling op Aanvraag aan als dienst. De post komt dan dagelijks of enkele dagen per week op een afgesproken tijdstip bij u op het bedrijf langs om uw gefrankeerde zendingen, aangetekende zendingen of pakketten af te halen.

Met alle aanvullende diensten die een frankeermachine bieden, kan het dit apparaat op grote schaal gebruikt worden in het bedrijf.

Frankeermachines worden minder duur

De frankeermachine kent zelf een technologische evolutie. Tegenwoordig bestaan er verschillende machines met verschillende mogelijkheden en functies. Bedrijven kunnen zo gemakkelijk een frankeermachine aanpassen aan hun behoeften.

Daarnaast zijn frankeermachines tegenwoordig elektronisch en er worden minder dure materialen gebruikt. Dit draagt bij tot een lagere productiekost, daarmee ook een verlaging van de verkoopprijs en verhuurprijs van frankeermachines. Hierdoor zijn frankeermachines vandaag de dag betaalbaar voor alle bedrijven of zelfstandigen.


Op zoek naar een specialist in frankeer machines? Stuur hier uw aanvraag en ontvang snel tot 3 offertes van leveranciers. Deze offertedienst is volledig gratis en vrijblijvend.


Aanverwante artikelen:

  1. Wanneer doe je de overstap naar een frankeermachine?
  2. Professioneel imago dankzij een frankeertoestel
  3. Een professioneel karakter en oplossing op maat
  4. Lexicon voor een frankeermachine
  5. Gouden regel bij frankeermachines: 15 brieven per dag