Ontvang gratis tot 3 offertes voor Frankeermachine

Hoeveel post (brieven, aangetekende zendingen, pakjes) verstuurt u gemiddeld?
Minder dan 10 per dag
10 tot 50 per dag
50 tot 100 per dag
Meer dan 100 per dag
Heeft u reeds een frankeermachine?
Ja
Neen
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
U bent...
Adres (straat, nr., bus)
Postcode
Plaats
Land


frankeermachine offerte

Frankeer uw brieven in sneltempo

Offertes: vergelijken  Rubriek: 1. Frankeermachine
Francotyp frankeermachine

Een frankeermachine is een goede investering voor haast elke KMO. Vergelijk verschillende toestellen en prijzen en ontdek welke frankeermachine de beste is voor jouw noden. Er bestaan verschillende soorten en opties voor een frankeermachine. We sommen de meest opvallende en belangrijkste hier even op:

 • Aantal zendingen per minuut. Er zijn frankeermachines met een laadbakje. Zulke machines kunnen tot 150 zendingen per minuut frankeren. Indien je veel post op korte tijd verzendt is deze optie zeker de moeite waard.
 • Inktvoorraad. Een frankeermachine drukt een stempel op jouw zendingen. Dat zal ondertussen wel duidelijk zijn. In elke frankeermachine zit er dus een soort printer. Zorg dat je dus weet met wat voor inkt de machine werkt.
 • Briefsluitsysteem: het woord zegt het zelf. Als je een briefsluitsysteem als optie bij je machine neemt bespaar je nog meer tijd.
 • Etikettenverdeler: voor nog minder tijdsverlies kan je een etikettenverdeler als optie op de machine nemen.
 • Formaten: Stuur je soms wel eens zendingen in een grote bruine enveloppe? Als je deze zendingen ook wilt frankeren met een frankeermachine moet je dit zeker vermelden in je aanvraag.
 • Display: de gebruiksvriendelijkheid van een machine is uiterst belangrijk. Vraag naar een machine met een duidelijke display (scherm) zodat je altijd weet wat je aan het doen bent.
 • Dynamische weegschaal: wie ook postpaketten wilt frankeren moet een machine met een ingebouwde dynamische weegschaal kiezen.
 • Maximale doorvoerdikte: op zich is de maximale doorvoerdikte haast altijd groot genoeg voor gewone zendingen. Maar kijk het toch eens even na voor je een machine aankoopt.

Vergelijk dus de verschillende opties, machines en hun prijzen voor je een keuze maakt.


Op zoek naar een specialist in frankeer machines? Stuur hier uw aanvraag en ontvang snel tot 3 offertes van leveranciers. Deze offertedienst is volledig gratis en vrijblijvend.


Aanverwante artikelen:

 1. Gouden regel bij frankeermachines: 15 brieven per dag
 2. Wanneer doe je de overstap naar een frankeermachine?
 3. Een professioneel karakter en oplossing op maat